Trabzonspor'da yönetim kaosu

Trabzonspor'da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunda ve teknik kadroda istifalar yaşandı. İlk olarak, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından 24 Haziran'da İrfan Coşkun ve Osman İlyas yönetim kurulu üyeliklerinden

Trabzonspor'da yönetim kaosu
Trabzonspor'da 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunda ve teknik kadroda istifalar yaşandı.
 
İlk olarak, ilk yönetim kurulu toplantısının ardından 24 Haziran'da İrfan Coşkun ve Osman İlyas yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler. 12 Eylül'de de yedek yönetim kurulu üyesi Çetin Kansız, asil olarak görev almayacağını açıkladı.
 
4 Ekim'de kulüp sportif direktörü Ünal Karaman, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısıyla görevinden istifa ettiğini duyuran isim oldu. 5 Kasım'da kulüp başkan yardımcısı Yaşar Aşçıoğlu istifa etti.   
 
Sebahattin Çakıroğlu, 6 Aralık'ta kulüp başkan vekilliği ve basın sözcülüğü görevini bıraktığını duyururken bugün de kaleci antrenörü Alper Boğuşlu istifa ederek görevinden ayrıldı.
 
Daha önce Ali Kemal Başaran da asbaşkanlık görevinden istifa ettiğini açıklamış ancak bu istifa yönetim kurulu tarafından kabul edilmemiş ve Başaran görevine devam etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor