Trabzonspor'da yine aynı sıkıntı!

Yurt dışında aradığı golcüye bir türlü kavuşamayan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından sonra son 3 sezondur büyük bir sıkıntı yaşadığı forvet mevkiine kalıcı bir çözüm bulmayı hedefliyor.Vahid Halilhodzic'in isteği doğrultusunda bu bölge i

Trabzonspor'da yine aynı sıkıntı!

Yurt dışında aradığı golcüye bir türlü kavuşamayan Trabzonspor, Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından sonra son 3 sezondur büyük bir sıkıntı yaşadığı forvet mevkiine kalıcı bir çözüm bulmayı hedefliyor.

Vahid Halilhodzic'in isteği doğrultusunda bu bölge için araştırmalarını sürdüren Karadeniz ekibi, daha önce tespit ettiği ve alınması yönünde çalışma yürüttüğü oyuncularla pazarlıkları sürdürürken, kaliteli bir forvetin bonservis maliyetiyse Karadeniz ekibini düşündürüyor.

Dünya Kupası'nda forma giyen birçok oyuncuyu da gündemine alıp hareket eden Trabzonspor, bonservis bedelleri karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor forması altında başarılı bir dönem geçiren 24 yaşındaki Niasse için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'un, bu oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor