Trabzonspor'da yine aynı senaryo

Ligde bu sezon deplasmanda sadece Kayseri'yi deviren Trabzonspor, Rize'ye konuk olduğu mücadelede de aynı kabusu yaşadı. İkinci devrede çıkış arayan Bordo-Mavililer, Karadeniz derbisinde önemli 2 puan bıraktı.Trabzonspor, Süper Lig’in Çaykur Rizespor karş

Trabzonspor'da yine aynı senaryo

Ligde bu sezon deplasmanda sadece Kayseri'yi deviren Trabzonspor, Rize'ye konuk olduğu mücadelede de aynı kabusu yaşadı. İkinci devrede çıkış arayan Bordo-Mavililer, Karadeniz derbisinde önemli 2 puan bıraktı.

Trabzonspor, Süper Lig’in Çaykur Rizespor karşısında etkisiz bir futbol ortaya koydu ve deplasman fobisini de yine yenemedi. Bu sezon ligde deplasmanda sadece Kayserispor’u, 5. haftada tek golle geçmeyi başaran Bordo-Mavililer, bu alışkanlığını yine devam ettirdi. İkinci devrede çıkış arayan Trabzonspor, 2014’ün ikinci sınavında da galibiyete ulaşamadı. Beşiktaş’la sahasında berabere kalan Trabzon, bu kez Rizespor maçında aradığını bulamadı. Lider Fenerbahçe’nin, Eskişehirspor’a 2-1 yenildiği haftada önemli bir fırsatı eline geçiren bordo mavili takım , bundan yararlanamadı.

Kaleyi bulan şut yok!

Özellikle gol yollarında sıkıntı çeken ekip, karşılaşmanın sadece ilk yarısında Emre’nin net fırsatı dışında pozisyon üretemedi. Avrupa Ligi’nde bu sezon üst üste 5 deplasman maçını da kazanmayı başaran Trabzonspor, Rizespor maçının ikinci 45 dakikalık bölümde ise hiç gol pozisyonuna girmedi. Hatta maçın istatistiklerinden yola çıkarsak, konuk Trabzon’un rakip kaleye gönderdiği 6 şutun hiçbiri hedefi bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler