Trabzonspor'da yenilgi can sıktı

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Nilüfer Belediyespor'a deplasmanda 29-28 mağlup olan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ortaya koydukları oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi. Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın hakemlerinin hatalı karar

Trabzonspor'da yenilgi can sıktı
Erkekler Hentbol Süper Lig'de Nilüfer Belediyespor'a deplasmanda 29-28 mağlup olan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ortaya koydukları oyunun karşılığını alamadıklarını söyledi.
 
Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın hakemlerinin hatalı kararlar verdiğini iddia ederek, "Biz bu maçta Nilüfer Belediyespor 'a değil, karşılaşmanın hakemine yenildik. Oyunumuzun karşılığını alamadığımız bir maç oldu" dedi.
 
Karşılaşmanın ilk yarısının karşılıklı sayılar şeklinde geçtiğini belirten Kaynak, şunları kaydetti:
 
"İlk yarı 17-17 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarı bir ara 4 sayı fark ile öne geçmiştik. Bu dakikadan sonra karşılaşmanın hakeminin tavırları değişti ve ev sahibi ekip lehine kararlar verdi. Şayet sayı farkını karşılaşmanın bitimine 5 dakika kala yakalamış olsaydık, hakemlere rağmen maçı kazanmış olurduk. Verilmeyen 7 metre atışlarımız dışında çalınmayan düdükler maçı kaybetmemize neden oldu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler