Trabzonspor'da yeniden kongre olurmu?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yerel mahkeme İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a başkan olarak seçildiği kongrede usulsüzlük olduğu kararını vererek yeniden kongre yapılması kararını verdi. Bu durumun üzerine yönetimi yerel mahkemenin kararını Y

Trabzonspor'da yeniden kongre olurmu?

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da yerel mahkeme İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’a başkan olarak seçildiği kongrede usulsüzlük olduğu kararını vererek yeniden kongre yapılması kararını verdi. Bu durumun üzerine yönetimi yerel mahkemenin kararını Yargıtay’a taşıdı. Yargıtay 18. Hukuk Dairesi; dosyada eksiklikler olduğunu belirterek yerel mahkemeye eksiklerin tamamlanması için dosyayı gönderdi. Edinilen bilgiye göre dosya tamamlanarak Yargıtay’a geri gönderildi. Gözler Ankara’dan çıkacak karara çevrildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor