Trabzonspor'da yeni transferler gönderiliyor!

Trabzonspor'da yeni transferler daha lig başlamadan gönderilmeye başladı.Bordo mavili takımın teknik direktör Vahid Halilhodzic gelmeden önce transfer ettiği Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir henüz resmi maça çıkmadan takımdan gönderiliyor.Halilhodzic g

Trabzonspor'da yeni transferler gönderiliyor!

Trabzonspor'da yeni transferler daha lig başlamadan gönderilmeye başladı.

Bordo mavili takımın teknik direktör Vahid Halilhodzic gelmeden önce transfer ettiği Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir henüz resmi maça çıkmadan takımdan gönderiliyor.

Halilhodzic geldikten sonra kamptaki performanslarını beğenmediği ve takımda istemediği Turgut Doğan Şahin kendisine kulüp ararken , Orduspor'dan transfer edilen Anıl Taşdemir ise Sefa Yılmaz karşılığında Kayserispor'a verilecek.

Yine Boşnak Hoca gelmeden transfer edilen Ferhat Yazgan da kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer aldı.  Ajax'tan alınan Serhat ise kamp kadrosuna alınmayarak 1461 Trabzon'a gönderilmişti.

Bu gelişmeler dikkat çekerken bordo mavili yönetimin Halilhodzic gelmeden önce "transferlerimizi yeni teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda yapıyoruz" açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı anlaşıldı. 

Halilhodzic'in Avusturya kampındaki isyanının da kendisinden habersiz olarak gerçekleştirilen bu transferler olduğu öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor