Trabzonspor’da yeni T.direktör neden açıklanmıyor?

Trabzonspor’da  yeni teknik direktörün ismi sır gibi saklanıyor.Bordo mavili ekip yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürse de teknik direktör konusundaki belirsizlik camianın ve taraftarların canını sıkıyor.Teknik direktörlük konusunda birçok ism

Trabzonspor’da yeni T.direktör neden açıklanmıyor?

Trabzonspor’da  yeni teknik direktörün ismi sır gibi saklanıyor.

Bordo mavili ekip yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürse de teknik direktör konusundaki belirsizlik camianın ve taraftarların canını sıkıyor.

Teknik direktörlük konusunda birçok ismin gündeme geldiği günlerde bordo mavili ekip kadrosunu transferlerle güçlendirirken bu transferlerin kimin isteği üzerine yapıldığı ve nasıl bir çalışma yürütüldüğü merak konusu olmuştu.

Teknik direktör konusunda açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu merak edilen bu sorunun cevabını verse de yeni hocanın ismini yine vermedi. 

“Hocanın durumundan kaynaklanan bir nedenden dolayı ismini açıklamıyoruz” ifadelerini kullanan Hacıosmanoğlu yapılan transferler için de “Şu anda hocamız ile çalışıyoruz. Onun direktifleri doğrultusunda hamleleri yapıyoruz. Günü geldiğinde de resmi açıklamayı yaparız" dedi.

Hacıosmanoğlu’nun bu açıklamaları Cezayir’le Dünya Kupası’na katılacak olan Vahid Halilhodzic’in yeni teknik direktör olacağı iddialarının güçlenmesine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor