Trabzonspor'da yeni hedef Antep

Avrupa’da tarih yazan Trabzonspor Medical Park ligde de rakip tanımıyor Basketbol 1.Liginde Play-Off hesapları yapan Trabzonspor Medical Park fırtına gibi esiyor. Avrupa’da da tarihyazan Bordo-Mavili ekip ligde oynadığı son iki maçında Beşiktaş’ı 98-75, T

Trabzonspor'da yeni hedef Antep
Avrupa’da tarih yazan Trabzonspor Medical Park ligde de rakip tanımıyor
 
Basketbol 1.Liginde Play-Off hesapları yapan Trabzonspor Medical Park fırtına gibi esiyor.
 
Avrupa’da da tarihyazan Bordo-Mavili ekip ligde oynadığı son iki maçında Beşiktaş’ı 98-75, TürkTelekom’u da 100-81 gibi farklı skorlarla mağlup etme başarısı gösterdi. 30 puanla 7’inci sıraya yerleşen Bordo-Mavili ekibi yine zorlu maçlar bekliyor.
 
7 Mart Cumartesi günü evinde Royal Halı Gaziantep ile karşılaşacak olan Trabzonspor Medical Park’ta hazırlıklar devam ediyor. Yakaladığı play-off şansını değerlendirmekte kararlı olan Bordo-Mavili ekibin en büyük avantajı Baş antrenör Nenad Markovic olarak gösteriliyor. Göreve geldikten sonra bambaşka bir takım hüviyetine bürünen Trabzonspor Medical Park, Avrupa’da tarih yazdığı gibi Basketbol 1.Liginde de Play-Off iddiasını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor