Trabzonspor'da yangın!

Trabzonspor’da Ramazan Bayramı nedeniyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma töreni öncesi, futbolcuların kaldığı binanın üçüncü katında yangın çıktı.Kulübün Üniversite Mahallesi Ahmet Suat Özyazıcı Caddesi'nde bulunan Mehm

Trabzonspor'da yangın!

Trabzonspor’da Ramazan Bayramı nedeniyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan bayramlaşma töreni öncesi, futbolcuların kaldığı binanın üçüncü katında yangın çıktı.

Kulübün Üniversite Mahallesi Ahmet Suat Özyazıcı Caddesi'nde bulunan Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde futbolcuların odalarının bulunduğu bölümde yangın başladı.

Kulüpte saat 14.30'da gerçekleştirilmesi planlanan bayramlaşma töreni öncesinde Serkan Balcı'nın kaldığı odada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, aynı bölümde bulunan diğer odalara da sıçradı.

Alevlerin yükselmesi üzerine tesislerde kalan futbolcular dışarı kaçarken, panik yaşandı. Bayramlaşma için tesisleri gelen çok sayıda taraftar ve kulüp üyesi de yangını korkuyla izledi.

Yangın, Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor