Trabzonspor'da yabancılar ona bağlı!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan Trabzonspor yönetimi, yabancı oyuncu transferi konusunda yeni teknik heyeti bekliyor.Yeni sezon hazırlıklarına 19 temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan bordo mavililerde yeri oyunc

Trabzonspor'da yabancılar ona bağlı!

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmanın hesaplarını yapan Trabzonspor yönetimi, yabancı oyuncu transferi konusunda yeni teknik heyeti bekliyor.

Yeni sezon hazırlıklarına 19 temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan bordo mavililerde yeri oyuncu transferleri konusunda görüşmeler sürüyor. Yabancı oyuncu transferinde ise bazı görüşmeler yapan yönetim hata yapmak istemiyor. Yapılacak transferlerin takıma direk katkı yapmasını isteyen bordo mavili yöneticiler yeni teknik ekiple yapılacak görüşmeyi bekliyıor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor