Trabzonspor'da yabancılar elden çıkarılıyor

Trabzonspor yönetimi  yabancı futbolcuların  elden çıkarılması  için yoğun çaba sarf ediyor.Bordo mavili ekibin yönetimi yabancı futbolculara kulüp bulmak için görüşmelerini sürdürüyor. Jebrin konusunda Buca ile anlaşan bordo mavililer de Janko ile görüşm

Trabzonspor'da yabancılar elden çıkarılıyor

Trabzonspor yönetimi  yabancı futbolcuların  elden çıkarılması  için yoğun çaba sarf ediyor.

Bordo mavili ekibin yönetimi yabancı futbolculara kulüp bulmak için görüşmelerini sürdürüyor. Jebrin konusunda Buca ile anlaşan bordo mavililer de Janko ile görüşmeler ise sürüyor. Janko'nun ayrılması için görüşmelerini devam ettiren yöneticiler bu konuda büyük oranda anlaşma sağladı.Janko büyük bir ihtimalle  Avusturyaya dönüyor Geçtiğimiz sezon attığı gollerle Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran bordo mavililerin Brezilyalısı Çin kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Henrique’nin Çin kulübü ile büyük oranda anlaştığı gelen bilgiler arasında Öte yandan Bursaspor’un istediği Colman’a ise İngiltere’den menejerler aracılığıyla teklifler gelmeye başladı. Trabzonspor’un bir başka yabancısı ise Bamba’ya resmi olmayan yollardan teklifler geliyor. Fildişi sahilleri milli takımıyla Brezilya’da oynanan Dünya Kupası finallerinde  başarılı bir garafik çizen Bamba için de teklifler değerlendririliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor