Trabzonspor'da yabancı krizi

Trabzonspor'da, yabancı oyuncu sorunu devam ediyor. Oyuncuların ayrılmaya sıcak bakmaması, yönetimi sıkıntıya soktu. Trabzonspor'un yabancı oyuncu transferindeki sessizliği devam ediyor. Stoper, solbek, orta saha ve santrafor mevkileri için arayışlarını s

Trabzonspor'da yabancı krizi

Trabzonspor'da, yabancı oyuncu sorunu devam ediyor. Oyuncuların ayrılmaya sıcak bakmaması, yönetimi sıkıntıya soktu. 

Trabzonspor'un yabancı oyuncu transferindeki sessizliği devam ediyor. 

Stoper, solbek, orta saha ve santrafor mevkileri için arayışlarını sürdüren ancak bugüne kadar sadece Deniz Yılmaz, Serhat Çakmak ve Serdar Gürler'i kadrosuna resmen kattığını açıklayan bordo mavili ekibin, bu mevkilerle ilgili çalışmalarının sürdürdüğü öğrenildi. 

Elindeki yabancı oyuncuların Trabzonspor'dan ayrılmak istememesi, talip olan kulüplerin ise oyunculara ödenen yüksek maaş nedeniyle transfere sıcak bakmaması bordo mavili kulübün önünü tıkayın en büyük etken olarak karşısına çıkıyor. 

Marc Janko'nun Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirterek ayrılmak istememesi, Malouda'nın da kalma yönündeki eğilimi sonrası Colman ve Henrique için gelen tekliflerin cazip olmaması Trabzonspor'daki yabancı krizini tırmandırıyor. 

Bugüne kadar Marek Cech, Alanzinho, Emerson ve Zokora'yı alacaklarına karşılık bırakmak zorunda kalan bordo mavili yönetimin, aynı yolu izlememek için yoğun çaba sarfettiği ifade edildi. 

Öte yandan yeni teknik adamın ismi resmen açıklanmazsa da Vahid Halilhodziç'le çalışmaya hazırlanan Trabzonspor'un önüne, Cezayir Futbol Federasyonu'nun çıktığı belirtiliyor. 

Cezayir Futbol Federasyonunun Vahid Halilhodziç'i bırakmayı düşünmediği, Trabzonspor'un  prensip anlaşmasına vardığı Vahid Halilhodziç'le birlikte Dünya Kupası sonrası konuyu olumlu bir şekilde çözmeye çalışacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler