Trabzonspor'da usulsüzlük iddiasına jet yanıt!

Trabzonspor'da yaşandığı iddia edilen usulsüzlük olaylarına yönelik eski genel müdür Sinan Zengin jet bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı .Trabzonspor Sportif AŞ Genel Müdürü Sinan Zengin,  Paolo Henrique'nin serbest kalmaması için yönetimden aldığı

Trabzonspor'da usulsüzlük iddiasına jet yanıt!

Trabzonspor'da yaşandığı iddia edilen usulsüzlük olaylarına yönelik eski genel müdür Sinan Zengin jet bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı .

Trabzonspor Sportif AŞ Genel Müdürü Sinan Zengin,  Paolo Henrique'nin serbest kalmaması için yönetimden aldığı 1 milyon 100 bin TL  Henrique yerine yönetimin uçak masrafları için TAV firmasına yatırdığı gerekçesi ile görevine son verildiği iddilarına yazılı basın bildirisyle yalanladı

Kulüpten çıkan 1 milyon 100 Bin liranın 700 Bin lirası, TAV Havalalanları Şirketi'ne yatırdığı iddia edilen ve görevine son verilen Zengin basında yer alan bu haberin yalan ve hayal ürünü olduğunu söyledi

İşte o açıklama;
"Bizzat ismim kullanılarak yapılan bu haber baştan sona tamamen yalan ve hayal ürünüdür. Kamuoyunu yanlış yönlendirerek itibarımı zedelemeye yönelik olan bu haberin, mevcut yönetim kurulu tarafından da şiddetle yalanlanmasını beklemekteyim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Trabzonspor Kulübünde, ilgili haberde bahsedildiği gibi, ilkel bir çalışma modeli bulunmamaktadır.

Trabzonspor Kulübündeki ödemeler, önceden hazırlanmış olan planlara göre yapılır. Bu planlamalarda, gün, hafta ve ay bazında olmak üzere nereye ne için ve ne şekilde ödeme yapılacağı çok açık bir şekilde belirtilir.

Planlanmış olan bu ödemeler, başkan veya başkanın belirlediği bir yönetim kurulu üyesine aktarılır, sonrasında başkan veya ilgili sorumlu yöneticinin onayı ile bu ödemeler gerçekleştirilir.

Söz konusu yazıda belirtilen ödemeler de aynen bu kapsamda planlanmış olan ödemelerden oluşmaktadır.

Bahsedilen ödemeler, bir gün öncesinden, başkanın görevlendirdiği, finanstan sorumlu başkan yardımcısı Abdi bey' e aktarılmış ve ödeme tabloları ayrıca kendisine de verilmiştir. Bir gün sonra ise, Abdi bey in talimatı ile bu ödemeler gerçekleştirilmiştir. Yapılan bu ödemeler, oyuncu Paulo nun 180.000.-€ tutarındaki ödemesi, TAV firmasına olan 700.000.-TL tutarında çek ve diğer bir çok küçük tutarlı çek ve piyasa ödemeleri ile birlikte yaklaşık 2 milyon TL lik ödemelerden oluşmaktadır.

Yani haberde bahsedildiği gibi absürd bir durum asla söz konusu değildir.
Zira Trabzonspor Kulübünde başkanların veya başkanların belirlediği sorumlu yöneticilerin bilgisi ve onayı olmadan hiç bir şekilde ödeme yapılamaz.
Bu haberi yapan sitelere tekzip göndereceğim, yayınlamayanlar için ise yasal yollara başvuracağım."

İŞTE O İDDİA!

 

 

Trabzonspor Sportif AŞ Genel Müdürü Sinan Zengin, başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nın seçildikten bir gün sonra Saat: 14:00 sularında yanına giderek, futbolcuları Paolo Henrique'nin serbest kalmaması için 1 milyon 100 bin TL para yatırılması gerektiğini belirtti. Bunun üzerine alarma geçen Hacıosmanoğlu, gerekli parayı bularak Zengin'e verdi. Olayın üzerinden bir süre geçtikten sonra, Sinan Zengin, İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan aynı sebeple 300 Bin TL daha talep etti. Bu talep konusunda şüphelenen Hacıosmanoğlu, hesapları incelediğinde ise şok bir gerçekle karşılaştı.

YÖNETİCİLERİN UÇAK MASRAFI ÖDENMİŞ!

Henrique'ye yollanacağı söylenen paranın kulüp yöneticilerinin uçak masrafları için kullanıldığını gören Hacıosmanoğlu, gider kaleminin altında yazan ibareyi görünce bir kez daha şok oldu. Kulüpten çıkan 1 milyon 100 Bin liranın 700 Bin lirası, TAV Havalalanları Şirketi'ne yollanmıştı.

Yeni yönetimi asıl şaşkınlığa uğratan ise, söz konusu TAV Holding'in İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan kişinin eski başkan Sadri Şener'in kardeşi, Sani Şener'e olmasıydı.

Trabzonspor yönetiminden ismini belirtmek istemeyen bir yönetici bu şoke edici olayı doğruladı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun yaşanan bu usülsüzlük karşısında şok olduğunu ve geriye yönelik hesapları daha detaylı incelemeye karar verdiğini bildirdi.

Bu gelişmeler sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmaoğlu Genel Müdür Sinan Zengin'in görevine son verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler