Trabzonspor'da Turgut takım arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in, "Onu kadromda istemiyorum" dediği orta saha oyuncusu Turgut Doğan Şahin'in kulüp arayışları sürüyor.YÖNETİM BONSERVİS BEDELİ İSTİYORAvusturya kampından sonra Vahid Halilhodzic’in yönetime sunduğu raporda

Trabzonspor'da Turgut takım arıyor

Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in, "Onu kadromda istemiyorum" dediği orta saha oyuncusu Turgut Doğan Şahin'in kulüp arayışları sürüyor.

YÖNETİM BONSERVİS BEDELİ İSTİYOR

Avusturya kampından sonra Vahid Halilhodzic’in yönetime sunduğu raporda istemediğini belirttiği Turgut Doğan Şahin’in durumu belirsizliğini koruyor. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Turgut’un kulüp arayışlarına devam ettiği, ancak bordo mavili kulübün bedelsiz olarak transfer ettikleri oyuncuyu bonservis bedeli almadan bırakmak istemediği öğrenildi.

Bir dönem Beşiktaş ve Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer alırken Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Turgut’un ise, "Bedelsiz olarak geldim, bedelsiz olarak gitmek istiyorum" diyerek yönetimden kolaylık istediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler