Trabzonspor'da transfer yasak!

Yönetimine transferi konuşma yasağı getiren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Oyuncularımız hassas ve kırılgan olabilecekleri bir ortamda Trabzonspor’un başarısı için mücadele ediyorlar. Böyle bir süreçte transfer söylentileri ile onların kafasının karışması

Trabzonspor'da transfer yasak!

Yönetimine transferi konuşma yasağı getiren başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Oyuncularımız hassas ve kırılgan olabilecekleri bir ortamda Trabzonspor’un başarısı için mücadele ediyorlar. Böyle bir süreçte transfer söylentileri ile onların kafasının karışmasına kimse müsaade etmesin” dedi.

ARA DÖNEME KADAR

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp bünyesinde bulunan herkese transferle ilgili yasak getirdi. Zor bir süreçte görevi devraldıklarını ve sürekli ödemeler ve geleceğin yapılanması ile ilgili olarak çalıştıklarını söyleyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun böyle bir süreçten oyuncularının olumsuz etkilenmemesi için yöneticilerinden ara döneme kadar transferi konuşmamalarını istedi.

HASSAS BİR DÖNEM

İçinde bulundukları tabloya rağmen hem ligde hem de Avrupa’da iyi konumda olduklarını da yöneticileriyle paylaşan Hacıosmanoğlu, “Oyuncularımız hassas ve kırılgan olabilecekleri bir ortamda Trabzonspor’un başarısı için mücadele ediyorlar. Böyle bir süreçte transfer söylentileri ile onların kafasının karışmasına kimse müsaade etmesin” uyarısında bulundu. Hacıosmanoğlu’nun devre arasında teknik ekibin isteği doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yapacağı da belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler