Trabzonspor'da transfer önceliği hangi mevkide?

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılıp Galatasaray'a transfer olmasının ardından forvet hattında büyük bir sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, devre arasında bu sorunu çözmeyi planlıyor.Teknik Direktör Mustafa Akçay'dan aldığı rapor doğrultusunda harekete geçen bo

Trabzonspor'da transfer önceliği hangi mevkide?

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılıp Galatasaray'a transfer olmasının ardından forvet hattında büyük bir sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, devre arasında bu sorunu çözmeyi planlıyor.

Teknik Direktör Mustafa Akçay'dan aldığı rapor doğrultusunda harekete geçen bordo-mavili yönetim, taraftarında mutlu olacağı isimler üzerinde duruyor. Avrupa Ligi hesapları da yapan Karadeniz ekibi, en zor transfer dönemi olan ara transferi döneminde bir çok oyuncunun ismiyle anılırken, Akçay, oyun yapısına uygun savaşcı bir forvet istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler