Trabzonspor'da transfer!

Trabzonspor, son olarak NBA Kulübü Utah Jazz forması giyen oyun kurucu Dee Bost’u transfer etti.Bordo Mavili takım Dee Bost ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, A takımdan sorumlu yönetici Ha

Trabzonspor'da transfer!

Trabzonspor, son olarak NBA Kulübü Utah Jazz forması giyen oyun kurucu Dee Bost’u transfer etti.

Bordo Mavili takım Dee Bost ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde, A takımdan sorumlu yönetici Hasan Aktaş da hazır bulundu.

1-072.jpgA takımdan sorumlu yönetici Hasan Aktaş, kaliteli bir ismi kadroya dahil ettikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Dee Bost, kulübümüze hayırlı olsun. Yapımıza uygun, önemli bir ismi kadromuza kattık. Bost’un bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu kalite ve tecrübedeki bir oyuncunun uzun bir uyum süreci yaşayacağını düşünmüyorum. Oyuncumuz, en kısa zamanda takımla kaynaşarak kalitesini ortaya koyacaktır” dedi.

Amerikalı oyun kurucu Dee Bost da, hedefi olan bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Burada büyük bir camia ve ateşli bir taraftar grubu olduğunu biliyorum. Ben de kalitemi ortaya koyup, kulübün hedefleri doğrultusunda takıma katkı sağlayacağım. Forma giyeceğim ilk günü iple çekiyorum” dedi.

Öte yandan Bost, takımda 3 numaralı formayı giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor