Trabzonspor'da transfer gündemi

İlk yarıyı lider olarak bitiren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, kesenin ağzını açarken, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği oyuncuları takıma kazandırmak içinde yoğun bir telefon trafiği yaşıyor.Trabzonspor Liverpool'un Sırp forveti Milan Javanovic

Trabzonspor'da transfer gündemi

İlk yarıyı lider olarak bitiren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, kesenin ağzını açarken, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği oyuncuları takıma kazandırmak içinde yoğun bir telefon trafiği yaşıyor.

Trabzonspor Liverpool'un Sırp forveti Milan Javanovic'ten olumsuz yanıt alınca rotasını Arjantin Ligi'ne çevirdi. Oyuncu izlemek için geçtiğimiz ay bu ülkeye giden ve 15 günlük süre zarfında bir çok futbolcunun ismini rapor eden Ünal Karaman, bu isimleri Şenol Güneş'e sundu.

Golcü transferinde River Plate'nin yıldız golcüsü Hugo Mariano Pavone'yi alan bordo-mavili takım bu oyuncu için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

 Sezon sonu takımı ile sözleşmesi sona erecek olan oyuncu için 2,3 milyon Euro bonservis bedeli istendiği ifade ediliyor.

Avrupa piyasasından da bir çok oyuncu ile ilgilenen Trabzonspor'da Polonya'nın Wisla Krokow takımında forma giyen Pawel Brozek listede başında yer alıyor.Bunun yanında Brezilya’da Goias takımında forma giyen Rafael Moura ile de ilgileniyor.

Bordo-mavili takımın orta saha içinde oyuncu arayışında olduğu belirtiliyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler