Trabzonspor'da Transfer beklemede

Ligin ikinci yarısı için iddialı bir takım kurmak isteyen bordo-mavili yönetim, savunmaya ve forvet hattına oyuncu arayışları halen sürürken, eldeki yabancı oyuncuların bazılarıyla yolların ayrılması bekleniyor. Giray'ın yaşadığı sağlık problemi nedeniyle

Trabzonspor'da Transfer beklemede

Ligin ikinci yarısı için iddialı bir takım kurmak isteyen bordo-mavili yönetim, savunmaya ve forvet hattına oyuncu arayışları halen sürürken, eldeki yabancı oyuncuların bazılarıyla yolların ayrılması bekleniyor. Giray'ın yaşadığı sağlık problemi nedeniyle gözler savunmaya yapılacak takviyeye çevrilmişti.

Trabzonspor'un düşündüğü savunma oyuncularının bonservis bedelleri yüksek olunca geri adım atmak zorunda kaldı. Bordo-mavililer sorunu ise 1461 Trabzon takımının savunma oyuncu Abdullah Karmil'i takıma transfer ederek çözdü.
 
Forvet transferi konusunda da arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibinde talip olunan oyuncuların kulüpleri yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine Trabzonspor bu tür transferlere sıcak bakmıyor.
 
Eldeki oyuncularından Ferhat'ı Orduspor'a veren ve Barış Özbek ile yollarını resmen ayıran Trabzonspor yabancı oyuncuların fazla olması nedeniyle yabancı transferine başta teknik direktör Şenol Güneş ve yönetimin sıcak bakmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler