Trabzonspor'da Toure iddiası

Forvet transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Trabzonspor'un, Monaco’nun forveti İbrahima Toure için girişimlere başladığı iddia edildi.UEFA Avrupa Ligi Play off turunda Arnavutluk’un FC Kukesi takımı ile eşleşen, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında

Trabzonspor'da Toure iddiası

Forvet transferinde bir türlü sonuca ulaşamayan Trabzonspor'un, Monaco’nun forveti İbrahima Toure için girişimlere başladığı iddia edildi.

UEFA Avrupa Ligi Play off turunda Arnavutluk’un FC Kukesi takımı ile eşleşen, Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında ise Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da forvet transferine son noktanın konulamaması sıkıntı yaratıyor. Takıma forvet takviyesi yapacakları konusunda sürekli açıklamalar yapan bordo mavili yöneticilerin, son olarak Fransa’nın Monaco takımında forma giyen Senegalli forvet oyuncusu İbrahima Toure için girişimlere başladığı iddia edildi. Özellikle Fransa kaynaklı haberlerde Toure için Trabzonspor’un 3 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır olduğu ileri sürülüyor. Trabzonsporlu yöneticilerin ise daha önce basında çıkan forvet transferlerinin gerçekleşmemesi üzerine bu transferde biraz daha temkinli davrandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler