Trabzonspor'da test haftası

Trabzonspor'da dün Trabzon'a gelerek sözleşme imzaladıktan sonra akşam üzeri ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal oyunculara test yapacak.Fizyoterapistlerle görüşen, oyuncuların sakatlık ve form durumları hakkında bilgi alan Yanal'ın milli o

Trabzonspor'da test haftası

Trabzonspor'da dün Trabzon'a gelerek sözleşme imzaladıktan sonra akşam üzeri ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal oyunculara test yapacak.

Fizyoterapistlerle görüşen, oyuncuların sakatlık ve form durumları hakkında bilgi alan Yanal'ın milli oyuncuların dönmesinin ardından takımın kondisyon durumunu ölçmek için çeşitli testler uygulayacağı öğrenildi.

Galatasaray maçıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Yanal, çift antrenmanla sürdüreceği hazırlıkların sabah bölümünde kondisyona dayalı çalışmalara ağırlık verirken, akşam da taktik varyasyonlar üzerinde duracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor