Trabzonspor'da Teofilo sıkıntısı

Trabzonspor’un Kolambiyalı futbolcusu Teofilo ülkesinden dönmüyor. Bordo mavili ekipten habersiz olarak ülkesine kaçan Teo menajeri aracılığıyla Türkiye’ye dönmeyeceğini söyledi. Bordo mavili ekibin yönetimi, kongrenin ardından bu futbolcunun menajeri ile

Trabzonspor'da Teofilo sıkıntısı

Trabzonspor’un Kolambiyalı futbolcusu Teofilo ülkesinden dönmüyor. Bordo mavili ekipten habersiz olarak ülkesine kaçan Teo menajeri aracılığıyla Türkiye’ye dönmeyeceğini söyledi. Bordo mavili ekibin yönetimi, kongrenin ardından bu futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptı. Teo’nun menajeri bu futbolcunun Türkiye’ye kesinlikle dönmeyeceğini bordo mavililere bildirdi. Menajer Teo’nun yerine bordo mavili ekibe Bacca’ya önerdi. Ancak yönetim kurulu bu teklife de ret cevabı verdi.

BACA’YI TANIMIYORUZ
Trabzonspor yönetim kurulu Teofilo’nun menajerinin bu futbolcunun yerine Trabzonspor’a önerdiği Bacca’yı tanımadıkları gerekçesi ile sıcak bakmadı. Yönetim kurulu menajere “ Teo Türkiye’ye dönmeyecekse ve futbol oynayacaksa Trabzonspor’un onun için ödediği bonservis bedelinin tamamını geri ödemek zorunda. Biz FİFA nezdinde girişimleri yaptık. Gerekirse bu parayı unuturuz. Eğer parayı geri ödemezse futbol oynamasına kesinlikle izin vermeyeceğiz şeklinde cevap verdi.

Öte yandan yabancı futbolcuları ile sıkıntı yaşayan Trabzonspor’da izinsiz ülkesine giden Jaja’nın da 29 Aralık’taki kampa katılması öğrenilmişti. Ancak Jaja’nın çocuğunun iyileşmemesi nedeniyle kampa yılbaşından sonra katılması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler