Trabzonspor'da teknik direktör belli oldu

Trabzonspor'da Mustafa akçay'ın görevden ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine getirilen Hami Mandıralı, Trabzanspor'da 1461 Trabzon'un hocası Cemil Canalioğlu'nun diploması ile çalışacak.Trabzonspor Pro-Lisansı bulunmayan Hami Mandıralı'nın b

Trabzonspor'da teknik direktör belli oldu

Trabzonspor'da Mustafa akçay'ın görevden ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine getirilen Hami Mandıralı, Trabzanspor'da 1461 Trabzon'un hocası Cemil Canalioğlu'nun diploması ile çalışacak.

Trabzonspor Pro-Lisansı bulunmayan Hami Mandıralı'nın bu sorununu çözmek için arayış içine girmişti. Bordo mavili kulüp 1461 Trabzon'un hocası Cemil Canalioğlu'nun A takıma alınması ile bu sorunu çözmüş oldu.

Ayrıca aynı sorunu yaşayan ve Pro-Lisansı olmayan  1461 Trabzon Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu'nun kimle çalışacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 1461 Trabzon yönetimi Pro-Lisans sahibi bir Trabzonlu antrenör ile anlaşarak yönetime sunacak. Canalioğlunun diploması ile çalışan Alemdaroğlu'nun TFF nesdinde yaşacağı sorun bu yolla çözülmüş olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor