Trabzonspor'da tek hedef gruplar

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin rövanşında yarın Rostov ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, gruplara kalmayı hedefliyor.Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki ilk maçta avantajlı bir skor elde eden bordo-mavililer, Rusy

Trabzonspor'da tek hedef gruplar

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin rövanşında yarın Rostov ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, gruplara kalmayı hedefliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki ilk maçta avantajlı bir skor elde eden bordo-mavililer, Rusya'da bu avantajını değerlendirerek turu geçme mücadelesi verecek. Geçen sezon play-off turunda Arnavutluk'un Kukesi takımını eleyerek tarihinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösteren Karadeniz ekibi Rusya'dan da turla dönmesi halinde art arda 2 sezon gruplara katılma başarısı gösterecek.

İki takım arasında Olimp-2 Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. 

- Alman hakem yönetecek 

Trabzonspor ile Rostov arasındaki karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Marco Achmüller ile Florian Steuer yapacak. Dördüncü hakem olarak Markus Schmidt görev alacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler