Trabzonspor'da tek hedef forvet!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Mustafa Akçayı'nda ısrarla istediği, forvet transferinde sonuca gidebilmek için çalışmalara ağırlık verdi.Brezilyalı golcü Fred ile yapılan görüşmelerde istenilen aşamayı kaydedemeyen bordo- mavil

Trabzonspor'da tek hedef forvet!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Mustafa Akçayı'nda ısrarla istediği, forvet transferinde sonuca gidebilmek için çalışmalara ağırlık verdi.

Brezilyalı golcü Fred ile yapılan görüşmelerde istenilen aşamayı kaydedemeyen bordo- mavili yönetim, yeniden görüşmelere başladığı Lucas Barrios transferinde önemli ilerleme kaydetti. Birkaç gün içerisinde forvet arayışlarına son noktayı koymayı hedefleyen Trabzonspor yabancı kontenjanını boşaltmak için Emerson, Sol Bamba ve Janko ile görüşmelerini de sürdürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor