Trabzonspor'daFenerbahçe karşısında tek hedef 3 puan. 7 Eylül 2014

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Fenerbahçe maçında 90 dakika tamamlandığında gülen taraf olmak istiyoruz" dedi. 7 Eylül 2014

Trabzonspor'daFenerbahçe karşısında tek hedef 3 puan. 7 Eylül 2014

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, "Gelecek hafta pazar akşamı oynayacağımız Fenerbahçe maçında 90 dakika tamamlandığında gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

"DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Genel Sekreteri Güney, Fenerbahçe maçında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyacaklarını vurgularken de şunları söyledi:

"Taraftarlarımızdan takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü bu maçta onlara ihtiyacımız olacak. Fenerbahçe maçından 3 puan alacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu maçın öneminin farkında. Ligde şampiyonluğunu hedefleyen bir takım olarak 3 puana ulaşmak zorundayız. Yönetim olarak oyuncularımızın motivasyonunu artırma anlamında gereken her şeyi de yapıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor