Trabzonspor'da tek düşünce GALİBİYET

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.Kaynak, zorlu bir maçın kendilerini beklediklerini

Trabzonspor'da tek düşünce GALİBİYET

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sahasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Kaynak, zorlu bir maçın kendilerini beklediklerini belirterek, "Takım olarak maça iyi hazırlanıyoruz. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Takımına güvendiğini ifade eden Kaynak, "Her geçen hafta daha da iyi oynuyoruz. Bu maçta da iyi oynayıp, kazanmak istiyoruz. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Çok oyuncuyla oynamayı tercih eden bir takım. Bu kez çok oyuncuyla oynamak yerine, daha çok aksayan oyuncularımızı değiştirerek oynamayı planlıyoruz. Çünkü takımımızın kondisyonu belli bir seviyeye geldi” dedi.

Oyunun kontrolünü ellerinde tutup, karşılaşmanın sonuna kadar mücadele etmeyi planladıklarını belirten Kaynak, üstün oynayarak galip geleceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor