Trabzonspor'da sürpriz karar

 Son iki haftayı bir puanla kapatan Trabzonspor, Antalya deplasmanından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Uzun süre sakat oyuncuların çokluğundan dolayı sıkıntılar yaşayan Bordo-Mavililer, pazartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına biraz da

Trabzonspor'da sürpriz karar

 

Son iki haftayı bir puanla kapatan Trabzonspor, Antalya deplasmanından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor. Uzun süre sakat oyuncuların çokluğundan dolayı sıkıntılar yaşayan Bordo-Mavililer, pazartesi günü oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına biraz da mecburiyetten farklı bir kadroyla çıkacak. Savunmanın göbeğinde cezalı olan Mustafa Yumlu’nun yerine Giray sahaya çıkacak. Sakatlıktan tamamen kurtulan Serkan Balcı ise sağbekteki yerine dönecek, Zeki kulübeye çekilecek. Geçtiğimiz sezonun devre arasında geldiği Karadeniz ekibinde vazgeçilmezler arasına giren Olcan yaşadığı sakatlıktan dolayı forma giyemeyecek. Volkan Şen’in performansının da beklentilerin uzağında olması teknik heyetin farklı bir tercih yapmasına neden olacak.
 
Halil kulübeye...
 
Teknik direktör Şenol Güneş’in Olcan’ın yokluğunda sol kanatta Adrian’ı oynatacağı öğrenildi. Polonyalı futbolcu görev alması halinde bu sezon ilk kez forma giyecek. Teknik heyet hücumda ise Janko-Emre ikilisiyle gol arayacak. Halil’i kesecek olan Güneş, bu bölgede genç Emre’ye şans verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler