Trabzonspor’da sürpriz kadro

Spor Toto Süper ligin 22. Haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor da Teknik Direktör Ersun Yanal Medjani’nin kart cezası nedeni ile savunma kurgusunu Bosingwa,Aykut,Fatih,İsak’tan oluştururken Aytaç Kara’yı savunması isten

Trabzonspor’da sürpriz kadro

Spor Toto Süper ligin 22. Haftasında sahasında Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor da Teknik Direktör Ersun Yanal Medjani’nin kart cezası nedeni ile savunma kurgusunu Bosingwa,Aykut,Fatih,İsak’tan oluştururken Aytaç Kara’yı savunması istenen Constant’ın yerine görevlendirdi.Orta alanda son haftaların etkili ismi Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı ikilisine emanet eden Yanal,ileri ucun kanatlarında Sefa ve Erkan’a görev verirken golcü olarak Cardozo’yu sahaya sürüyor.

Trabzonspor ligde ilk 4’ün içinde yer alabilmek adına bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Avni Aker’den alınacak galibiyet ile camianın üzerinde bulunan kara bulutların bir nebze olsun dağılmasına neden olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler