Trabzonspor'da Stefan iddiası

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzon yönetimi, Avusturya Milli Takımı’nda da görev yapan Stefan Maierhofer’i gündemine aldı. Almanya’nın Duisburg takımında kiralık olarak forma giyen StefanMaierhofer’in transfer için temaslara başlandığı öğre

Trabzonspor'da Stefan iddiası

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzon yönetimi, Avusturya Milli Takımı’nda da görev yapan Stefan Maierhofer’i gündemine aldı.

Almanya’nın Duisburg takımında kiralık olarak forma giyen StefanMaierhofer’in transfer için temaslara başlandığı öğrenildi.

Bonservisi İngiltere’nin B.Wanderers kulübünde bulunan ancak Almanya’da kiralık oynayan Maierhofer, yıldızını 60 maçta 40 gol attığı R.Wien’de parlatmıştı. 2.02’lik boyuyla rakiplerinin korkulu rüyası olan 28 yaşındaki Maierhofer, Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde oynanan Avusturya maçında Ay-Yıldızlı ekibimize karşı mücadele vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler