Trabzonspor'da sportif zirve!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurulu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşti.Trabzonspor'un Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada genel kurulla ilgili şu bilgilere yer verildi: "SPK gözlemcilerinin de hazır b

Trabzonspor'da sportif zirve!

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin Olağanüstü Genel Kurulu Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşti.

Trabzonspor'un Resmi İnternet Sitesi'nden yapılan açıklamada genel kurulla ilgili şu bilgilere yer verildi: "SPK gözlemcilerinin de hazır bulunduğu genel kurulda gündem maddeleri görüşüldü. Yapılan görüşmeler neticesinde İMKB’ye kote şirketimiz olan Trabzonspor Sportif A.Ş.’nin ana sözleşmesinin birçok maddesi değiştirilmiş olup bazı maddeleri de tamamen kaldırılmıştır. Ayrıca Trabzonspor profesyonel futbol takımı ve altyapılarının bağımsız değerleme firmalarının yapmış olduğu tespit üzerinden Trabzonspor Sportif A.Ş. tarafından devir alınarak, devir bedelinin Trabzonspor Futbol A.Ş.’nin borçlarına mahsup edilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir. 

Bu durumda Trabzonspor profesyonel ve altyapı futbol faaliyetleri Trabzonspor Sportif A.Ş. bünyesinde yürütülecektir. Böylelikle futbolla ilgili tüm faaliyetler aynı şirket çatısı altında toplanmıştır. Kar dağıtımlarıyla ilgili yapılan görüşme sonucunda ise ilgili dönem karlarının dağıtılmamasına oy çokluğuyla karar verildi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler