Trabzonspor'da sözleşme harekatı!

Bir transfer komitesi olmayan, basında ise her gün yeni bir futbolcunun isminin transfer için dolandığı Trabzonspor'da eldeki mevcut uyuncular için harekete geçildiği iddia edildi. Tam anlamıyla bir yönetim kaosu yaşayan Trabzonspor yönetimi bir çok yönet

Trabzonspor'da sözleşme harekatı!
Bir transfer komitesi olmayan, basında ise her gün yeni bir futbolcunun isminin transfer için dolandığı Trabzonspor'da eldeki mevcut uyuncular için harekete geçildiği iddia edildi.
 
Tam anlamıyla bir yönetim kaosu yaşayan Trabzonspor yönetimi bir çok yöneticisini kaybetmişken iç transferde ne gibi bir yol izleyeceğide merak konusu.
 
 
İlk etapta Özer Hurmacı'nın bonservisini Kasımpaşa'dan almak için girişimlerde bulunacağı iddia edilirken , 1461 Trabzon'dan kiralık alınan Yusuf Erdoğan'a da imza attırılacağı kulislerde dolaşıyor.
 
2015'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen tüm takımların gözdesini durumuna gelen Olcan Adın ile de masaya oturulup, uzun süreli bir imza attırılması planlanıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler