Trabzonspor'da sorun yine aynı!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da uzun zamandır süren Forvet sorunu dün oynanan hazırlık karşılaşmasında da kendini gösterdi.Bordo Mavili ekibin Özbek Temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynadığı 2-2 berabere kaldığı hazırlık kar

Trabzonspor'da sorun yine aynı!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor'da uzun zamandır süren Forvet sorunu dün oynanan hazırlık karşılaşmasında da kendini gösterdi.

Bordo Mavili ekibin Özbek Temsilcisi Lokomotif Taşkent ile oynadığı 2-2 berabere kaldığı hazırlık karşılaşmasında takımın en hareketli bölümü ortahsa oldu. Yusuf Erdoğan ve Özer Hurmacı'nın performansları dikkat çekerken Trabzonspor'un uzun zamandır üstesinden gelemediği forvet bölgesi yine alarm verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında forvet bölgesinde oynayan yeni transfer Deniz Yılmaz istekli bir görüntü çizmesine rağmen vasatı aşamazken ikinci yarıda ise Turgut Doğan Şahin gol dışında bir varlık gösteremedi.

 

esas.20140720123928.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor