Trabzonspor'da son 4 sezonun özeti

 Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı ve 9 puan topladı. Trabzonspor maçın ilk yarısında Mersin İdman Yurdu kalesine 1 şut dahi atamadı. Trabzonspor 2.yarının ilk atağında maçtaki ilk şutunu Soner ile

Trabzonspor'da son 4 sezonun özeti

 

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı ve 9 puan topladı.
 
Trabzonspor maçın ilk yarısında Mersin İdman Yurdu kalesine 1 şut dahi atamadı. Trabzonspor 2.yarının ilk atağında maçtaki ilk şutunu Soner ile attı ve bu vuruşu gol oldu. Mersin İdman Yurdu ilk yarı 5 şutta 2 kez kaleyi buldu. Trabzonspor maçı 5 şutla Mersin İdman Yurdu ise 12 şutla tamamladı.
 
SON 5 SEZONUN EN BAŞARISIZI
Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı ve 9 puan topladı. Trabzonspor böylece son 5 sezonun en başarısız ilk 6 hafta performansına ulaştı. En son 2007-08 sezonunda Trabzonspor 6.haftada yine 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı, sezonu da 49 puanla 6.sırada tamamlamıştı.
 
21.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor