Trabzonspor’da şok istifanın perde arkası

Trabzonspor’da Kulüp CEO’su Burak Gürdal istifa sonrası  ilk kez Haber61.Net Spor Servisine konuştu.Bordo-Mavili takımda eski başkan Sadri Şener döneminde Kulüp CEO’su olarak görev yapan ve görevine son verilen ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında

Trabzonspor’da şok istifanın perde arkası

Trabzonspor’da Kulüp CEO’su Burak Gürdal istifa sonrası  ilk kez Haber61.Net Spor Servisine konuştu.

Bordo-Mavili takımda eski başkan Sadri Şener döneminde Kulüp CEO’su olarak görev yapan ve görevine son verilen ardından İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında yeniden Kulüp CEO’su olarak görevlendirilen Burak Gürdal dün akşam şok bir kararla istifa etti.

Bordo-mavili takımda 1.5 yılda yapılan transferlerin bir çoğunda imzası bulunan Burak Gürdal başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun en güvendiği isimlerin başında geliyordu.

İstifa sonrası açıklamalarda bulunan Gürdal benim için istifa kararı yeni alınmış bir karar değildi.Ara transfer döneminin başında bu kararı aldım fakat Trabzonspor’u bu süreçte yalnız bırakmamak adına transfer görüşmelerini ben sürdürdüm. Trabzonspor’da bulunduğum mevkiye ve yaptığım işlere birçok eleştiri geldi.İnsanlar bu sürecin görünen kısmını eleştirdi ama perde arkasında işin nekadar zor olduğunu bizzat kendim yaşadım.Trabzonspor’da 1.5 yıl askerlik yaptım ve bu görevimi tamamladığım için böyle bir karar aldım.

Trabzonspor’da geçirdiğim 1.5 yıl boyunca gerçekten çok yoruldum ve ailemi bu süreçte ciddi anlamda ihmal ettim.Trabzonspor’da paralı değil gönüllü çalıştım.İstifa kararını ilk olarak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaştım ve başkan kesinlikle aldığım istifa kararını onaylamadı ve kulüpte kalmamı istedi ve ben kendisine çok yorulduğumu ailemi ihmal ettiğimi belirttim ve oda bu kararı saygıyla karşıladı dedi.

Haber61.Net Spor Servisi Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler