Trabzonspor'da skandallara kim dur diyecek?

Trabzonspor Medical Park’ta yapılan tüm transferler takım menajeri Nihat Mala ve oyuncu menajeri şirketi Ati Koç’un sahibi Atilla Emrullah üzerinden gerçekleştirildi.Elbette oyuncu transferlerinde menajerler etkili ve önemlidir. Fakat yapılan transferleri

Trabzonspor'da skandallara kim dur diyecek?

Trabzonspor Medical Park’ta yapılan tüm transferler takım menajeri Nihat Mala ve oyuncu menajeri şirketi Ati Koç’un sahibi Atilla Emrullah üzerinden gerçekleştirildi.

Elbette oyuncu transferlerinde menajerler etkili ve önemlidir. Fakat yapılan transferlerin hemen hemen hepsinin bir elden yapılması ne kadar doğru. Hasan Özmeriç takımın başındayken Türkiye Kupası’nda ilk 8’e kalmasına rağmen ligde aldığı 3 mağlubiyet sonrası gönderilmesi ve Nihat Mala’yla Karşıyaka’dan birlikteliği olan Hakan Demir’in takımın başına getirilmesi de açık bir operasyon gibi algılandı.

Antrenör Hakan Demir bıraktı ancak basketbol takımındaki sorunlar hala devam ediyor.
Yapılan transferler takımın hem Avrupa’da hem de lig de takımı taşıyabilecek nitelikte değil. Kulübün borcuna ve harcanan paralarla oluşturulan kadroya bakıldığında ortada son derece dengesiz bir tablonun olduğu görülüyor.

Kaldı ki önceki yıllarda oyuncu ve antrenör borçlarının ödenmemesi, TBF ve FIBA tarafından kulübe uygulanan transfer yasakları da Trabzonspor basketbol takımının sürekli itibar kaybetmesine sebep oluyor. Bu şekilde bir anlayış kulübün altından kalkamayacağı ve yarınlarda karşılanamayacak borç yüküyle basketbol branşının bir daha geri dönülmeyecek şekilde kapanmasına sebep olacaktır.

Kulüp içerisinde bunca sorun ve sıkıntı varken yönetimin ortamı toz pempe göstermesine anlam verilemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor