Trabzonspor'da sırada O var!

Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor.  Malouda ve Bosingwa gibi isimleri kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor forvet hattına da aynı kalitede bir isim kazandırmak istiyor.  Forvet hattı için transfer çalışmlarını sürdüren bordo mavililer de

Trabzonspor'da sırada O var!

Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor.  Malouda ve Bosingwa gibi isimleri kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor forvet hattına da aynı kalitede bir isim kazandırmak istiyor.  Forvet hattı için transfer çalışmlarını sürdüren bordo mavililer de yabancı kontenjanı için de çalışmalar devam ediyor.

Yabancı kontenjanını açmak için Marek Cech ve Marek Sapara'nın sözleşmelerini fesheden Karadeniz ekibinde son olarak Sol Bamba'ya da yol göründü. Yönetim, Fildişili futbolcunun yanı sıra sol bek Emerson'u da göndermeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor