Trabzonspor'da Sezon Hazırlıkları

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci Avrupa ayağını tamamladı. Trabzonspor, Almanya'daki son antrenmanını bugün Hans Bayer Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Aykut dışındaki tüm oyuncuların katıldığı ve 45 dakika süren antrenmanda, oyuncular 30

Trabzonspor'da Sezon Hazırlıkları

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci Avrupa ayağını tamamladı.

 

Trabzonspor, Almanya'daki son antrenmanını bugün Hans Bayer Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

 

Aykut dışındaki tüm oyuncuların katıldığı ve 45 dakika süren antrenmanda, oyuncular 30 dakika uzun mesafeli koşu yaptı. Queens Park Rangers maçında darbe alan Mustafa ile Henrique ise fizyoterapist kontrolünde yürüyüş yaptı.

 

Bu antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının ikinci Avrupa ayağını tamamlayan Trabzonspor'da, kampın sona ermesiyle oyunculara 3 gün izin verildi.

 

Yeni sezon antrenmanlarına 8 Ağustos Çarşamba günü yeniden başlayacak olan Trabzonspor, Cumartesi günü de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 21.00'de Orduspor ile karşılaşacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler