Trabzonspor'da Serdar sürprizi

Trabzonspor yönetimi, Serdar Kurtuluş konusunda aynı hataya düşmek istemiyor.  Gaziantepspor’un Kamerunlu stoperi Dany’yi elini çabuk tutamayınca Galatasaray’a kaptıran Trabzonspor yönetimi, Serdar Kurtuluş konusunda aynı hataya düşmek istemiyor. Gaziante

Trabzonspor'da Serdar sürprizi

Trabzonspor yönetimi, Serdar Kurtuluş konusunda aynı hataya düşmek istemiyor. 

 

Gaziantepspor’un Kamerunlu stoperi Dany’yi elini çabuk tutamayınca Galatasaray’a kaptıran Trabzonspor yönetimi, Serdar Kurtuluş konusunda aynı hataya düşmek istemiyor.

 

Gaziantepspor’un çok istediği Sapara ve 2 milyon euroyu gözden çıkaran bordo mavililer, Serdar Kurtuluş için de harekete geçti.

 

Kulüp Başkanı Sadri Şener’in bazı futbolcularının serbest kalması gündemde olan Gaziantepspor’un bu durumundan yararlanmanın etik olmayacağını belirttiği ve, "Gaziantepspor’la görüşmeden futbolcu almayın. Para ve futbolcu takası yöntemiyle transferi çözün" dediği öğrenildi.

 

ESKİŞEHİR’E YENİ TEKLİF

Bu arada Trabzonspor’un çok istediği Alper Potuk için Galatasaray’ın da devreye girmesi bordo mavilileri telaşlandırdı.

 

Galatasaray’ın da Alper’e talip olduğunun öğrenilmesi üzerine bordo mavililerin yeni bir teklifle Eskişehirspor’a başvurabileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler