Trabzonspor'da Şenol Güneş farkı

Bordo-mavili takıma tekrar dönmesiyle camiaya yeni bir heyecan getiren Şenol Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürürken, yıllar sonra Trabzonspor'u şampiyonluğun en büyük adaylarından biri yaptı. 4. kez T

Trabzonspor'da Şenol Güneş farkı

Bordo-mavili takıma tekrar dönmesiyle camiaya yeni bir heyecan getiren Şenol Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürürken, yıllar sonra Trabzonspor'u şampiyonluğun en büyük adaylarından biri yaptı.

 

4. kez Trabzonspor'un başına gelen Şenol Güneş, Şener'in görevde olduğu süre boyuncu çalıştığı Ersun Yanal ve Hugo Broos gibi teknik adamlarla olan farkını hem sahada hem de saha dışında gösteriyor.

 

Kulüp dışında zamanını, sivil toplum örgütlerini ve spor kulüplerini ziyaret ederek toplumsal mesajlarını vermeye özen gösteren deneyimli teknik adam, sürekli olarak saha sonuçlarına bağlı kalınmayarak doğru yapılan hamlelerin sekteye uğramamasına dikkat ediyor. Kriz ortamlarını çözme konusu usta olan deneyimli teknik adam son dönemlerde kendisine karşı yapılan bir takım haksızlıklara ve verdiği mesajların algılanmaması üzerine sessizliğe bürünse de, bir yıllık süreçte Trabzonspor'a Ziraat Türkiye Kupası

ve Süper Kupa'yı kazandıran Şenol Güneş, bu sezon Trabzonspor'u yıllar sonra şampiyonluğun en iddialı takımı haline getirdi.

 

İSTANBUL'A KARŞI TRABZONSPOR HEP DİK TUTTU

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2008-2009 sezonunda İstanbul takımlarına karşı galibiyeti bulunmayan Trabzonspor'u yeniden ayağa kaldırarak bordo-mavili camianın dik kalmasını sağladı. Şenol Güneş nezaretindeki Trabzonspor İstanbul'un 3 büyüklerine karşı oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

 

GÜNEŞ, GALATASARAY'A KARŞI 20. MAÇINA ÇIKACAK.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili takımın başına 4. kez geldiği dönemde sarı-kırmızılı takıma karşı kaybetmedi.

Güneş, Galatasaray'a karşı bugüne kadar oynadığı 19 maçta 9 galibiyet,

6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Güneş'in son gelişindeki tablo ise şöyle:

21.03.2010 Trabzonspor-Galatasaray: 1-0

07.11.2010 Trabzonspor-Galatasaray: 2-0

 

OYUNCULARINA DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçı öncesi oyuncularına yönelik bir konuşma yaptı. Uzun olan maç toplantılarını genellikle toplantı salonunda yapan deneyimli teknik adam, bu kez tercihini antrenman sahasından yana kullandı. Kısa süren konuşmasında oyuncularına her şeyin kendi ellerinde olduğunu anlatan Güneş, Fenerbahçe'nin kaybetmesiyle birlikte ellerine geçen şampiyonluk avantajını Galatasaray karşısında iyi kullanmalarını istedi. Saha dışında yaşananlara aldırış etmemelerini isteyen Güneş, ligin bitine kısa bir süre kala hataya yer vermemeleri gerektiğini anlattı.

 

Sezon boyunca verdikleri mücadelenin karşılığını almanın kendilerine bağlı olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam ellerine geçen bu fırsatı iyi kullanmaları gerektiğini belirtti. Güneş'in oyuncularına "Hepiniz bir değersiniz. Var olan yeteneklerinizi kullandığınızda neler yapabileceğinizi herkese gösterdiniz. Rakibimizin şu andaki durumu kötü olabilir ama oyuncu kalitesi olarak çok iyiler. Sonuçta karşımızda Galatasaray var. Seyircisiz oynamakta bizim için bir avantaj değil. Ciddi olup yakaladığımız bu avantajı sürdürmemiz için puan kaybetmemeliyiz" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor