Trabzonspor'da savunmaya uyarı

Ligde 14 maçta kalesinde gördüğü 22 golle en fazla gol yiyen 5. takım konumunda olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Eskişehir maçı öncesi defans bloğunda görev yapan futbolcularla özel bir görüşme gerçekleştirdi.Futbolcularını zorlu maçta dikk

Trabzonspor'da savunmaya uyarı

Ligde 14 maçta kalesinde gördüğü 22 golle en fazla gol yiyen 5. takım konumunda olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal Eskişehir maçı öncesi defans bloğunda görev yapan futbolcularla özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Futbolcularını zorlu maçta dikkatli olmaları yönünde uyaran deneyimli teknik adam, özellikle Eskişehrispor'un etkili isimlerine karşı yerinder müdahalelerde bulunmalarını istedi. Yanal ayrıca orta alanda görev yapan futbolcuların savunmaya yardımcı olmaları konusunda üzerlerine düşeni yapmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor