Trabzonspor'da satışlara devam

Trabzonspor’un 2011-2012 sezonunda H.Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları devam ediyor. Kombine kart satışlarında eski kart sahipleri 18 Haziran’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler. Genel satış dönemi ise 2

Trabzonspor'da satışlara devam

Trabzonspor’un 2011-2012 sezonunda H.Avni Aker Stadı’nda oynayacağı resmi müsabakalar için kombine kart satışları devam ediyor. Kombine kart satışlarında eski kart sahipleri 18 Haziran’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler.

Genel satış dönemi ise 20 Haziran’da başlayacak. Bunun yanında isteyen taraftarlar 6-18 Haziran tarihleri arasında kale arkaları ve geçen yıl satılmamış yerlerin sahibi olabilecekler.

Mevcut kombine kart sahiplerine VIP Özel tribünü hariç yüzde 10, bayanlarla, 1997 ve yukarı doğumlu çocuklara da VIP Özel ile kale arkası tribünleri hariç yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulüp tarafından 5 taksit imkanı sağlanacak. Ayrıca yapılacak anlaşmalarla bir çok banka da taraftarlara ekstra taksit fırsatı verecek

Taraftarlar bu sezon yapılan yeni düzenlemeyle Türkiye’de bir ilke imza atarak Sadri Şener Merkezi haricinde internet sitesi aracılığıyla da kombine kartları satın alabilecekler.

Ayrıca taraftarlar web üzerinden gerçekleştirilecek satışlarda almayı düşündükleri koltuklardan sahanın görüntüsünü de izleme fırsatı bulacaklar.

Buna göre 2011-2012 sezonu kombine kartları şu fiyatlardan satışa sunulacak:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler