Trabzonspor'da planlar değişti

Avrupa kupalarına katılma yolunda kritik bir son haftaya giren Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor müsabakasında kendi göbeğini kendi kesecek.Ligden düşmesi kesinleşen rakibi karşısında 3 puanı hedefleyen Karadeniz ekibi, Avrupa v

Trabzonspor'da planlar değişti

Avrupa kupalarına katılma yolunda kritik bir son haftaya giren Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor müsabakasında kendi göbeğini kendi kesecek.

Ligden düşmesi kesinleşen rakibi karşısında 3 puanı hedefleyen Karadeniz ekibi, Avrupa vizesi alarak sezonu tamamlamayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında kazaya uğramak istemiyor. Bordo-mavililer, işini tesadüflere bırakmak istemezken, alacağı 3 puan ile Avrupa vizesini alarak sezonu tamamlamanın planlarını yapıyor. Galatasaray’a 4-1 mağlup olmasının ardından lig dördüncülüğünü Sivasspor’a kaptıran Trabzonspor’da tüm planlar değişti.

Beşinci sıraya gerileyen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor’u mağlup edip, Kardemir Karabükspor’a konuk olacak olan Sivasspor’un ise yenilmesini bekleyecek. Trabzonspor’un, Medical Park Antalyaspor’u yenip, Sivasspor’un ise Kardemir Karabükspor deplasmanından 1 puan dahi çıkarması halinde Trabzonspor, Avrupa kupalarında gruplara kalmak için bir ön eleme maçı daha fazla oynayacak. Yani, Karadeniz ekibi 2. ön eleme maçı sonrası gruplara kalabilecek. Bordo-mavililer ligi 4. sırada bitirirse Play-off maçı oynayarak gruplara kalabilecek.

TRABZONSPOR ANTALYA'DA KAZAYA UĞRARSA

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor maçını kazanır ise Avrupa için hiçbir tehlikesi olmayacak. Bordo-mavililer, Antalyaspor maçını kazanamaz ise hiç kimsenin aklına dahi getirmek istemediği bir durum ortaya çıkacak. Kasımpaşa'nın haftayı 3 puan ile tamamlaması halinde Trabzonspor ligi 6. sırada bitirecek ve Avrupa defterini kapatmış olacak. Bütün bu senaryoların dışında kalmak isteyen Karadeniz ekibi, Antalyaspor'u yenerek kendi göbeğini kendi kesmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor