"Trabzonspor'da paralar doğru kullanılmadı"

Trabzon’u yeni spor alanlarına kavuşturacak olan Akyazı Prorojesi’nin maketi, 14 Şubat’ta yapılan ön yeterlilik ihalesinin ardından ilk kez Ankara’da ki Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün standında sergilendi.Şükrü ÜÇÜNC

"Trabzonspor'da paralar doğru kullanılmadı"

Trabzon’u yeni spor alanlarına kavuşturacak olan Akyazı Prorojesi’nin maketi, 14 Şubat’ta yapılan ön yeterlilik ihalesinin ardından ilk kez Ankara’da ki Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün standında sergilendi.

Şükrü ÜÇÜNCÜ / Ankara 

Akyazı Spor Kompleksi’nde 40 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Müdürlüğü binası, kamp eğitim merkezi, açık spor tesisleri, 2 bin 500 seyirci kapasiteli 2 doğal çim saha, 5 sentetik çim saha, 4 tenis kortu, 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası, açık otopark bulunacak, peyzaj ve altyapı çalışmaları yapılacak. 
 
Spor Bakanlığının bu standını Eski Spor Bakanı Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak'ta ziyaret etti. Burada Haber61.NET'in sorularını cevaplayan Özak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özak, "Trabzon'a çok büyük bir spor kompleksi yapıyoruz.Diğer illere yapılanlardan daha büyük. UEFA standartlarında yapacağımız bu komplekste başarışlı olacağına inanıyorum."dedi.
 
Trabzonspor'un sıkıntılı günler geçirdiği ifade eden Özak, " Son günler ve sonrasında konuşacağımız çok şey var. Tabzonspor'un bırakın şampiyon olmayı ilk dörde bile giremez. Bundan sonra önümüzdeki durumlara bakmamız gerek.  UEFA'ya gidildiğinde UEFA'dan alınan para doğru kullanılmadı ve yönetilemedi. Bu durumlar iyi değil mutlaka yenilenmesi gerekir. Trabzonspor önümüzdeki maçların tamamını alarak kendini bu riskli durumdan çıkması gerekir. " ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler