Trabzonspor'da Onur korkusu!

Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan Onur'un, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçına yetişip, yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Sağ omzunda kemik ve yumuşak doku ödemi tespit edilen kalecinin t

Trabzonspor'da Onur korkusu!

Trabzonspor'un Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçta omzundan sakatlanan Onur'un, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçına yetişip, yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Sağ omzunda kemik ve yumuşak doku ödemi tespit edilen kalecinin tedavisinin yoğun bir şekilde devam ettiği ve birkaç gün dinlendirileceği öğrenildi. Tedavi süresi içerisinde tesislerden dışarı çıkmayan futbolcu, omzundaki bandajı da çıkarmıyor.

 

Onur, sakatlığı nedeniyle milli formadan da uzak kaldığı için üzgün olduğunu belirterek, "Ancak benim yerime takım arkadaşım olan Tolga Zengin'in çağrılması mutluluk vericiydi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor