Trabzonspor'da Onur harekatı!

 Trabzonspor’da Tolga Zengin’in Beşiktaş’a satılmasının ardından sözleşmesinde, "7.5 Milyon Euro’yu getiren alır” maddesi bulunan Onur Recep Kıvrak'a yeni bir sözleşme teklif edileceği öğrenildi.Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transfer olmasının ardından kapta

Trabzonspor'da Onur harekatı!

 Trabzonspor’da Tolga Zengin’in Beşiktaş’a satılmasının ardından sözleşmesinde, "7.5 Milyon Euro’yu getiren alır” maddesi bulunan Onur Recep Kıvrak'a yeni bir sözleşme teklif edileceği öğrenildi.

Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transfer olmasının ardından kaptanlık pazubandını takan Onur Recep Kıvrak’ın sözleşmesinde yer alan, "7.5 Milyon Euro’yu getiren alır" maddesi yönetimi rahatsız ediyor. Bu rakamı daha yukarılara çekmek için önümüzdeki günlerde Onur ile bir araya gelecek olan bordo mavili yöneticiler, başarılı file bekçisinin de bu teklife olumlu yaklaşmasını bekliyor. Trabzonspor’un en değerli oyuncusu konumundaki Onur, sezon başında kendisine gelen tekliflere, "Hiçbir yere gitmeyeceğim, Trabzonspor’da mutluyum" diyerek cevap vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler