Trabzonspor'da Onur güven veriyor

Trabzonspor, bu sezon lig ve Avrupa kupasında olmak üzere toplam 4 resmi maçta gol yemedi.Kalesinde 360 dakikadır gol görmeyen kaptan Onur Recep Kıvrak, yarın oynanacak maçta takımın önemli isimlerinden biri olacak.Bordo-mavililer, bu sezon UEFA Avrupa Li

Trabzonspor'da Onur güven veriyor

Trabzonspor, bu sezon lig ve Avrupa kupasında olmak üzere toplam 4 resmi maçta gol yemedi.

Kalesinde 360 dakikadır gol görmeyen kaptan Onur Recep Kıvrak, yarın oynanacak maçta takımın önemli isimlerinden biri olacak.

Bordo-mavililer, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov karşısında 2-0 ve 0-0'lık sonuçlar alırken ligde Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda, sahasında da Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.

Öte yandan Kaptan Onur, Metalist deplasmanından galibiyetle dönmeyi amaçladıklarını belirtti, "Müsabakaya çok fazla hazırlanma şansımız olmadı ama tekhik heyet bize rakibin tüm yönlerini ezberletti. Onun istediklerini yaptığımız taktirde kazanacağımıza olan inancımız tam" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor