Trabzonspor'da olağanüstü hal

Trabzon'da gelecek hafta oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçı öncesi kulüpteki, 'Olağanüstü hal' devam ediyor.İbrahim Hacıosmanoğlu ile sürekli diyalog halinde bulanan teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularına da moral ve güven aşılıyor. Boşnak hoc

Trabzonspor'da olağanüstü hal

Trabzon'da gelecek hafta oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçı öncesi kulüpteki, 'Olağanüstü hal' devam ediyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu ile sürekli diyalog halinde bulanan teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularına da moral ve güven aşılıyor. Boşnak hoca'nın Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede, "Bize sahip çıktığınız için teşekkürler. Bu noktada olmayı hiçbirimiz hesaplamıyorduk. Bir galibiyet havamızı değiştirir. Kadromuzda yetenekli birçok oyuncu var. Zaman zaman kızsam da bunu onların daha iyi olması için yapıyorum. Merak etmeyin bu takım önemli işler başaracak" dediği belirlendi.

KAPIM HERKESE AÇIK

Halilhodzic, sağlık kurulundan, Özer ve Mustafa Yumlu'nun Mersin maçına yetiştirilmesini isterken, oyuncuları da özel yaşantılarına dikkat etmeleri konusunda uyardı. Tecrübeli hoca, "Kapım herkese açık. Sorunu olan, fikir beyan etmek isteyen istediği zaman beni ziyaret edebilir. Takımın başarısı için herkes elini taşın altına koymalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler