Trabzonspor'da Obenauer belirsizliği!

Trabzonspor'da kondisyoner olarak sözleşme imzalanan Hannick Obenauer'in eski takımı Hoffenheim'la olan sorunu sıkıntı yarattı.Haber61 spor sevisinin edindiği bilgiye göre; Alman kondisyonerin Hoffenheim'le sözleşmesini feshetmek için Trabzonspor'dan fesi

Trabzonspor'da Obenauer belirsizliği!

Trabzonspor'da kondisyoner olarak sözleşme imzalanan Hannick Obenauer'in eski takımı Hoffenheim'la olan sorunu sıkıntı yarattı.

Haber61 spor sevisinin edindiği bilgiye göre; Alman kondisyonerin Hoffenheim'le sözleşmesini feshetmek için Trabzonspor'dan fesih parasını istediği ancak bu isteğin bordo mavili kulüpten kabul görmediği öğrenildi. Obenauer'in isteğini öğrenen teknik direktör Mustafa Akçay'ın Alman kondisyonerle bir konuşma yaparak kendisine "Burası herhangi bir kulüp değil Trabzonspor böyle basit işlere girmez" şeklinde uyarı yaptığı bildirildi. Bu uyarının ardından Almanya'ya dönen Obenauer'in Trabzon'a dönüp dönmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor