Trabzonspor'da o varsa sorun yok!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Tirol iline bağlı Hall Kasabasında yoğun bir tempoda sürdürüyor.Kampta öyle bir isim varki Bordo mavililerin A'dan Z'ye herşeyi ile ilgileniyor. Bu isim Genel Menajer Serkan Ün

Trabzonspor'da o varsa sorun yok!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarını Avusturya'nın Tirol iline bağlı Hall Kasabasında yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Kampta öyle bir isim varki Bordo mavililerin A'dan Z'ye herşeyi ile ilgileniyor. Bu isim Genel Menajer Serkan Ünver. Hiçbir antrenmanı kaçırmayan Ünver, takımın sürekli yanında yer alıyor.

Serkan Ünver, Kampın öncesinden başlayarak Trabzonspor'un Avusturya'ya geldiği ilk andan bugüne kadar geçen 8 günlük sürede, gerek oyuncuların gerekse teknik direktör Vahid Halilhodzic ile saha içinde ve saha dışında yaptığı görüşmelerle yaşanan tüm sorunları çözmeye çalışıyor.

 

serkan-unver.jpg

 

esas.20140720123928.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler